TK102B MiNi Autó Népszerű hordozható GPS Tracker Quan-zenekar TK102 Jármű GPS GSM GPRS RealTime SMS Helyen Nyomkövető Készülék
  • Friss

TK102B MiNi Autó Népszerű hordozható GPS Tracker Quan-zenekar TK102 Jármű GPS GSM GPRS RealTime SMS Helyen Nyomkövető Készülék

HUF 3539.70

Árukból
A raktárban

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Megjegyzés :
Amikor ezt a terméket, kérjük add meg a IMEI aktiválása vagy, hogy nem tudsz belépni .
előre a mobil telefon, SMS parancsok készülék beállítása online platform
Pls helyezze be a 2 G GSM sim-kártyával kompatibilis 2 G GSM-hálózat , nyílt a gprs funkció megkérdezni APN neve.
Keresse meg jelenlegi helyzetben a GPRS/SMS,
Az első Művelet SMS-ben :
Készülék alapértelmezett jelszó 123456
1. lépés : Tegye be a SIM kártya, illetve az akkumulátor a helyén van (Megjegyzés : 2 G GSM kártya,pls nyomja meg a power ON)
2. lépés : vegye készülék kültéri(40 120 másodpercen belül, a készülék megkezdi az, hogy megszerezzék a GSM jeleket a GPS jeleket. A jelzőfény folyamatosan villog minden 3 másodperc, amikor a készülék megkapta a jelet.
3. lépés : állítsa vissza a jelszó(kérjük, ne feledje, hogy ha elfelejtem a jelszót, vagy eszköz válasz jelszó hiba, pls küldjön reset123456). Használja a A uthorized száma küldjön SMS-t : "jelszó+123456+tér+új jelszó"a jelszó módosításához. Például :
aztán új jelszót 234567.
4. lépés : Küldjön SMS-t : "admin+új jelszót+tér+ Egy uthorized szám" eszköz, Kap admin ok!
Például :
5. lépés : Használja a uthorized számú hívást a készülék, akkor a Google link
Hivatkozás megnyitása, valamint látom csapás ,eszközt elhelyezése normális. kérjük, vegye figyelembe, hogy a SIM-kártya száma, valamint uthorized száma nem lehet azonos, vagy ez nem válasz.
Ha a GPS-adatok gyenge, belül 20,a GPS nem lehet helye,használja LBS helyét,az azt válaszolta, SMS, mint az alábbi :
Ha a SIM-kártya száma, valamint uthorized száma azonos, akkor, amikor telefonál, a készüléket nem válasz.
6. lépés :
Utolsó Geo-info legutóbb pozíció információ. Most LBS pozíció információ.
LAC : Hely körzetszám CID : Cella Identitás MCC : Mobil országkód MNC : Mobil Hálózati Kódot ezek LBS információ, a rendőrség megtalálja a helyzetét.
A felhasználó mobil App :
Szkennelje be a QR-kódot, hogy telepítse a applictions a mobil
Q : hozhatok a mananger figyelembe mananger az összes kliens eszköz? A. : persze ,meg a hatóság, hogy regisztrálja a számlát az ügyfél K. : hány van egy számla? A. : nem korlátozza a quaility egy fiók K. : Támogatja a mobil alkalmazások program ? A. : támogatja Az IOS &Android APK szoftver Q. : Amikor használom , ez azt mutatja, indítás sikertelen. A. : Kérjük, ellenőrizze az akkumulátort, majd ha teljesen fel van töltve, vagy telepítve. K. : Miért nem lehet áramot ? A. : pls ellenőrizze, hogy az akkumulátor nem a hatalom vagy alacsony fogyasztású,így pls recharger akkumulátor körülbelül 8-10 órán K. : Mi a teendő akkor, ha ez azt mutatja, leteszem kudarcot? A. létezik egy engedélyezett számát, jogosulatlan számot tárcsázza fel a készüléket.Kérjük, aktiválja a készüléket, majd újra létre az engedélyezett számok. K. : Miért Nincs GSM Térerő? A. : ellenőrizze, hogy a SIM Kártya GSM Net telepítve megfelelően; továbbá hívás kijelző kellene; de nincs hívás átadása, illetve PIN kódot. K. : Miért nem successed hívást, a készülék a készülék nem tudja sim-kártya? A. : pls telepítse újra a sim-kártyát újra vagy módosítása másik sim-kártyát (megjegyzés : a sim-kártya támogatja 2 G GSM hálózat) K. : Miért is nem válasz nyomkövető pozíció után hívja a készülék? A. : pls ellenőrizze, hogy a készülék sim-kártya kell, nyílt pályázati azonosító funkció, hogy legyen elég marad pénz . K. : Miért nem válaszol parancsot? A. : pls csekket küld formátum,a végén parancsot nem kapott semmiféle láthatatlanság szimbólum,például a space gombot,enter billentyűt K. : Miért nem tud a gps-jel/nem tudja nyomon követése / nem tudja használni a gps ? A. : pls a készüléket, hogy kültéri vagy módosítja a hely.valamint az első készülék felé égen. Mert beltéri nincs gps-jel K. : hány számok engedélyezett? A. : már csak 5 mobiltelefon szám képesek legyenek arra, győződjön meg róla, hogy az engedély számát, mielőtt használja. K. : Miért, mikor küldtem SMS begin123456, nincs válasz ? A. : Kérjük ellenőrizze, hogy beállította az engedélyezett számát,Ha nincs engedélyezett számát, ha bármely számot tárcsázza fel a készüléket, akkor a jelentés egy Geo-info; Ha már van egy hivatalos számot, akkor nem, ha jogtalan számot kéri fel.Szóval ha engedélyezett számát,kérjük, használja ezt a számot küldeni begin123456,ha még mindig nincs válasz , kérjük, küldje el reset123456, hogy újra állítsa fel.
1 * GPS Tracker
1 * akkumulátor ( 800m Ah)
1 * 12-24 V-os Autós Akkumulátor Töltő
1 * CD
1 * Felhasználói kézikönyv

GPS type:
gps tracker
Gps Modul:
Igen
Márka Név:
MAOZUA