Párolt Hús Gombóc Alumínium szegély Konyhai Bambusz Pároló Edényeket Hal, Rizs Dim Sum Kosár Rizs Tészta Párolt hús zsemle
  • Friss

Párolt Hús Gombóc Alumínium szegély Konyhai Bambusz Pároló Edényeket Hal, Rizs Dim Sum Kosár Rizs Tészta Párolt hús zsemle

HUF 3629.00
HUF 3861.00

Árukból
A raktárban

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Megjegyzés : az T ő megjelölt ár az az ár, az egyetlen lemez, vagy egy fedél, azt Javasolta, hogy a raklap kell venni belőle , a tetejét kell vásárolni csak egy.
Neve áru minősége; Alumínium szegély bambusz pároló.
A termék jellemzői; a hagyományos kézi bonyolult, a kiváló minőségű alumínium ötvözet hemming, tartós, vastag bambusz alján a design, mentse a természetes bambusz illat, egészség, élet. Megnyugodhat étel.
Design funkciók; egy gőzös vagy vezeték megerősítés kezelni, könnyen használható, magas minőségű alumínium szegecs dupla megerősítés, tartósabb.
Emlékeztető : 1 bambusz pároló tartozik, hogy tiszta, természetes, kézzel készült termékek is, lesz is, nem nagyon sima, vagy akár egy kis sorja, nem kerek jelenség. 2 támogatja a zöld-egészségügyi, meg lehet kérdezni, hogy tűri, hogy néhány hibája, hogy több a bátorság, hogy az ön számára az eredeti zöld termékek. 3 általános háztartási gőzös javasolt a használata külső átmérő 24cm, vagy 27cm, közvetlenül használható a keret wok, a művelet egyszerű, kényelmes A gőzös a józan ész 1, víz forrni hozzáadása anyag gőzölgő kérlek, várd meg a fazék vizet forrni, majd az anyag, a gőz gőz, de ha akarsz valamit, pörkölt, elhelyezett, közvetlenül a víz fűtés. 2, amikor a víz fűtési víz, gőz, a pot lehetett, tele forró vízzel. A víz túl kicsi, csökkenti a gőz mennyisége, a gőzös szélén könnyen égett. Amíg a víz nem elég, hogy azonnal csatlakozzon a forró víz, a hőmérséklet nem esik. 3, gőzölgő idő, tűz Houyi anyagok változnak, a legtöbb anyagok tűz, gőz, például : a hús vagy a hal. De ha azt akarod, párolt tojás, az a legjobb, hogy egy kis tűz, gőz, a felület nem lesz egy homorú. Hosszú idő gőzölgő, kerülni kell, hogy nyissa ki a fedelet, mert ez teszi a gőzös csökken a hőmérséklet. Végül, kérlek szerint a felhasznált anyagok, a méret, a párolt, párolt ki az étel finom. 4, mi a felső főtt az első gőzhajó.
Megjegyzés : az T ő megjelölt ár az az ár, az egyetlen lemez, vagy egy fedél, azt Javasolta, hogy a raklap kell venni belőle , a tetejét kell vásárolni csak egy.
25.00 USD-28.00 USD-14.90 14.50 USD-75.00 -ES -16.50 -14.50 -17.50 49.00 USD-52.00

szín:
18 cm-es raklap X 1DB, Fedővel 18 cm, 20 cm-es raklap X 1DB, 20 cm-es Fedél, 22 cm raklap X 1DB, 22cm Fedővel, 24 cm-es raklap X 1DB, Fedő 24cm, 26 cm-es raklap X 1DB, 26cm Fedél, 30 cm raklap X 1DB, 30cm Fedél, 32 cm raklap X 1DB, 32cm Fedél
Típus:
Sütés & Cukrászati Eszközök
tanúsítási:
CIQ,CE / EU
Modell Száma:
65465
Kit Száma:
1
Sütés & Cukrászati Eszközök Típus:
Sütés Beszúr
Anyag:
Alumínium ötvözet + bambusz