Szoftver dekódolni, PT2262, EV1527, alkalmazkodó ellenállás, valamint a CPU frekvencia
  • Friss

Szoftver dekódolni, PT2262, EV1527, alkalmazkodó ellenállás, valamint a CPU frekvencia

HUF 6207.30

Árukból
A raktárban

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Használd a szabad fejlesztési tanács
Ezt az eljárást használja 51 SCM pár 2272, majd 1527 A chip dekódolt, meg minden, 2262, 1527 kompatibilis chips meg lehet oldani, de az analóg kód chip továbbított egyszerre.
2. A vevő a program adaptív 2262 , 1527 A sokk ellenállás használt nem igényel módosítást a paraméterek, funkciók, lehet dekódolt különféle oszcilláló ellenállások 2262 1527 A kibocsátó nem egyezik meg a sokk ellenállás.
Három, Mert a vevő nem használ semmilyen erőforrás belül az MCU, célszerű, hogy transzplantációs mindenféle egyetlen chip mikroszámítógép, A hagyományos 51 single-chip mikroszámítógép, valamint STC megerősített 1 T monolitikus, nincs szükség arra, hogy bármilyen módosítás, hogy a program paraméterei, valamint a fejléc fájlt lehet adni, közvetlenül a projekt.
4. A dekódolt érték a soros porton keresztül akár egy soros hibakeresés szoftver jelenik meg a kijelzőn, numerikus módszer, 2262 címet a 16, a legfontosabb adatok 4 bit, 1527 cím egy 20 bites, 4 bites kulcs; más út, csak a 2262 megjelenik a cím kódolási mód, kijelző 12 adat, az első 8 adatokat képviselni egy módja annak, hogy csatlakoztassa a cím, kapcsolat mód, miután a 4-es képviselői kulcs
Biztosítják a teljes forráskódját nyújtanak műszaki támogatást. Kérjük, adja meg helyesen az e-mail címét, hogy megkönnyítik az adatok továbbítását.
Megjegyzés : ha a kód elküldése, a visszatérés el kell utasítani, illetve a vevő megérti. Ha nincs ellenvetés, lehet, hogy egy kis kitérőt.
Ez az eljárás a következő tulajdonságokkal rendelkezik :
1. A küldő, mind a fogadó által a pontos idő késleltetés késleltetés funkció nem veszi fel a félbe, majd az időzítő, az nem fogadása, illetve küldése állam más munkát normál (dekódolás fogadó küldeni az idő nagyon rövid, kódolás), mint például a gombot felismerés, infravörös fogadó dekódolás, folyadékkristályos kijelző (például 1602128, 64) nem érinti; Megjegyzés : a nagyobb gyakorisága az egyetlen chip, annál nagyobb a hatása a távolság, valamint a normál ellenőrzés távolság 100 méter.

Szín Neve:
Piros
Elem Típusa:
FM Adó
Feszültség:
5V
Márka Név:
MLLSE