Európai stílusú retro antik CND kreatív ingyenes promóció, antik telefon vezetékes telefon
  • Friss

Európai stílusú retro antik CND kreatív ingyenes promóció, antik telefon vezetékes telefon

HUF 68391.00

Árukból
A raktárban

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Termék bevezetés Termék információk [márka] : Atis [méret] : 25*21*29cm [szám] : 8931 K [súly] : bruttó tömeg 3 KG [szín] : fehér paszta négyzetméter üveg [anyag] : import környezetvédelmi gyanta + fém tartó +ABS kezelni tartozékok [eljárás] : Kézzel Faragott [tartomány] : Ajándékok, ajándék, nappali, hálószoba ágy, tanulmány, hotel, haza, üzletek, stb. [main függvény] : 1, FSK/DTMF kettős rendszerrel kompatibilis. 2, tegye fel előre tárcsázás funkció. 3, 38 csoportok a hívófél-AZONOSÍTÓ rekord, az utolsó 5 csoportot hívott szám lekérdezés. 4, automatikus IP-funkció. 5, a dátum-óra kijelzés funkciót. 6 állítsa be a helyi kódot kód. 7, egyetlen újrahívás funkciót. 8, intelligens háttérvilágítás funkció. Mérete miatt a tiszta kézi mérés minden használó személy a mérési eszközök, módszerek, akkora, mint egy kisebb hibát, 2 MM. Referencia csak a fenti méretek A termék terveket
Termék, szolgáltatás, térkép
A termék csomagolási ábra
Egyéni utasítások
Vállalkozás bemutatása Vállalati bizonyítvány
Beszerzési értesítés
1, az ellátás utasítások
Gyártó független kutatás-fejlesztés, gyártás.
2, a méret a lényeg
Mérete miatt a tiszta kézi mérés minden használó személy a mérési eszközök, módszerek, akkora, mint egy kisebb hibát, 2 MM.
3 szín
Összes kép készül ilyen, mert a különbség a között, hogy a fény, illetve a kijelzőn, ott lesz egy bizonyos színt. Kérjük, ne fogadja el a színét a megrendelő gondosan kiválasztott. Annak érdekében, hogy elkerüljék a tranzakció viták.
4, ügyfélszolgálat
Ha nem reagál a konzultáció időben, lehet, hogy túl sok időt tanácsadó vagy rendszerhiba
5, eladó
A funkció egy éves garancia a jótállási idő a termék, a cég biztosítja a funkcionális ingyenes karbantartási szolgáltatások (szállítmányozás vissza javításra viseli a cég, de az árufuvarozási nem haladhatja meg az ugyanezen előírások a cég 10% - os hozam, áruszállítás, teherszállítás által viselt az ügyfél)
6, a szállítási
Minden terméket szállítják közvetlenül a gyárból, a cég, majd válassza ki a kedvező logisztikai cég szerint a hosszú távú tapasztalat, a szállítás.

Modell:
IDS-8931K
Felvételi Funkció:
semmi
Hívófél-AZONOSÍTÓ:
Igen
Vizuális funkció:
semmi
Számos tárolási funkció:
Igen
Érintőképernyő:
semmi
Hatály:
Ajándékok, ajándék, nappali, hálószoba ágy, tanulmány, hotel, haza, üzletek, stb.
Csomagolás száma:
nyolc