2017 Rohant Közvetlen Értékesítési Baleset Cuencos Cuarzo Kvarc Énekel Tál Dob, Cintányér Út Hi-hat Ritmus 14 Cm
  • Friss

2017 Rohant Közvetlen Értékesítési Baleset Cuencos Cuarzo Kvarc Énekel Tál Dob, Cintányér Út Hi-hat Ritmus 14 Cm

HUF 26098.20

Árukból
A raktárban

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


start Ár : $209.00 Ár : $70.00 Ár : $144.52 Ár : $455.00 Ár : $158.35 Ár : $295.34
vége
Cintányér, általában osztani egyszerű Hi-kalapok, Baleset, Lovagolni, Splash, Kína Bell-hat kategóriában.
Hi-hats ( hip-hop cintányér ) : Mi közismert nevén a hi-hat , az általános használja a bal láb, kéz játszott lefelé a két, egymást kölcsönösen rögzítve , szinte a leggyakrabban használt cintányér . Standard méret 14 cm .
Karambol ( crash cintányér ) : mi gyakran cimbalom , általában két kézzel játszani. Az a szerepe, amely a zenei hangulatot. Szabvány mérete 16 cm, 18 cm.
Ride ( halmozott cintányér ) : mi gyakran ride cintányér , cimbalom, hogy Ez azért van, mert ez a felső ív megrendezett játszani a cseng "ding" hang. Mérete : 20 cm standard .
Splash ( sár, cintányér ) : Mi közismert, mint a víz cintányér , bocsát gyors hangjelzés hasonló fröccsenő víz . A szabványos mérete 10 cm.
China ( Kínai cintányér ) : Qiang Kínából . Most még megőrzi az eredeti kört, majd kezét a fenti Clang cimbalom fejét. Kínában, a használata cintányér van : mindegyik kezében egy cimbalom fejét , kopogás egymást . Csenget a Nyugat születése után ez a kedvező Kínai cimbalom . Úgy hangzik, nagyon különleges , megtartja néhány, az eredeti Kínai íz. Mérete : 18 cm Garancia .
Bell ( Bell cintányér ) : Szinte nincs olyan repülő csészealj -alakú test általában cimbalom cimbalom , cimbalom csak egy ív alakú tető . Fényes hang a levegőt . Ez a szabvány mérete 6 cm, 8 cm

Márka Név:
BAIYUAN
Hang Szám:
32
Átmérő (cm):
20-30cm
Súly (KG):
2.4
Modell Száma:
14
is_customized:
Yes