Legalacsonyabb ár Leadshine DM556 2-fázisú Digitális Léptető Meghajtó munka 36-60 VDC 2.1 5,6 EGY NEMA23 motor
  • Friss

Legalacsonyabb ár Leadshine DM556 2-fázisú Digitális Léptető Meghajtó munka 36-60 VDC 2.1 5,6 EGY NEMA23 motor

HUF 76950.00

Árukból
A raktárban

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


A csomag tartalmazza :
5 db x DM556 léptető meghajtó
Megfelelő ezeket a léptető motorok :
42 HS02 / 42 HS03 / 57 HS06 / 57 HS09 /57 HS13/ 57 HS22 / 86 HS35 / 86 HS38 / 86 HS45/ 86 HS85
Bevezetés
A DM556 egy sokoldalú teljesen digitális lép meghajtó alapja egy DSP fejlett vezérlési algoritmus. A DM556 a következő generációs digitális léptető motor szabályozza. Ez hoz egy egyedi szinten a rendszer sima, amely optimális nyomaték, nullák középkategória instabilitás. Motor önteszt, valamint paraméter-auto-setup technológia biztosítja az optimális válaszok különböző motorok, könnyen használható. A hajtott motorok lehet futni sokkal kisebb zaj, alsó fűtés, simább mozgalom, mint a legtöbb a meghajtók a piacokon. Az egyedi funkciók teszik a DM556 ideális megoldást igénylő alkalmazások alacsony sebességű simaság.
Ahhoz képest, hogy a DM432 C, szélesebb bemeneti feszültség kimeneti áram tartomány hogy a DM556 lehet vezetni sokkal több motorok, mint a DM432 C. Mi több, mivel a magasabb teljesítmény DSP, hajtott motorok lehet elérni sokkal magasabb a sebesség (fent 3000 RPM), mint a DM432 C, kínál, szervo -, mint az előadás.
Jellemzők
- Anti-Rezonancia, biztosítja az optimális nyomaték, nullák középkategória instabilitás
- Motor önteszt, valamint paraméter-auto-setup technológia biztosítja az optimális válaszok különböző motorok
- Multi-Lépés lehetővé teszi, hogy egy alacsony felbontású lépés bemeneti, hogy készítsen egy magasabb microstep kimenet sima rendszer teljesítmény
- Microstep állásfoglalások programozható, a teljes lépés, hogy 102,400 lépés/fordulat
- Tápfeszültség akár +50 VDC
- A kimeneti áram programozható, a 0,5 5,6 Egy
- Impulzus bemeneti frekvencia akár 200 KHz
- TTL kompatibilis, valamint optikailag leválasztott bemeneti
- Automatikus tétlen-jelenlegi csökkenése
- Alkalmas 2-fázisú, 4 fázisú motorok
- Támogatás PUL/DIR pedig CW/CCW módok
- Túlfeszültség, túláram, fázis-hiba védelem
Alkalmazások
Alkalmas széles léptető motorokat, a NEMA váz mérete 17 34. Ezt fel lehet használni a különféle gépek, mint például a lézer vágó, lézer markerek, nagy pontosságú X-Y táblázatok, címkéző gépek , stb. Az egyedi funkciók teszik a DM556 ideális megoldást igénylő alkalmazások mind alacsony sebességű sima, magas fordulatszámon, előadások.
Elektromos jellemzők (T, j = 25 o C/77 o F)
Paraméterek
DM556
Min
Tipikus
Max
Egység
Kimeneti áram
0.5
-
5.6 (4.0 RMS)
Egy
Feszültség
+20
-
+50
VDC
Logikai jel aktuális
7
10
16
m A
Impulzus bemeneti frekvencia
0
-
200
k Hz
Szigetelési ellenállás
500
Mohm
Mechanikai adatok (egység : mm [hüvelyk])
Pin-Feladat Leírás
Csatlakozó P1 Konfigurációk
Pin-Kód Funkció
Részletek
PUL+
Pulzus jel : egyetlen impulzus (impulzus/irány) mód, ez a beviteli képviseli impulzus jelet, minden emelkedő vagy eső szélén aktív (konfigurálható szoftver); 4-5 V, amikor PUL-MAGAS, 0-0.5 V, mikor PUL-ALACSONY. Dupla impulzus üzemmód (impulzus/impulzus) , ez a beviteli képviseli az óramutató járásával megegyező irányba (CW) impulzus,aktív, mind a magas szintű, alacsony szintű (szoftver konfigurálható). A megbízható válasz, impulzus szélessége legyen hosszabb, mint 2.5 µs. Sorozat csatlakoztassa ellenállás áram-korlátozó, amikor a +12 V vagy a +24 V-os használt. Ugyanaz, mint a DIR pedig ENA jeleket.
PUL-
DIR+
DIR jelet : egy-impulzus mód, ezt a jelet alacsony/magas feszültség szintjét, amely két irányban a motor forgása; a kettős-impulzus üzemmód (szoftver konfigurálható), ez a jel counter-óra (CCW) impulzus,aktív, mind a magas szintű, alacsony szintű (szoftver konfigurálható). A megbízható mozgás válasz, DIR jelet kell előre PUL ' jel által 5µs legalább. 4-5 V, amikor DIR-MAGAS, 0-0.5 V, amikor a DIR-ALACSONY. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a forgás irányát is kapcsolódó motoros meghajtó vezeték mérkőzés. Cseréje a kapcsolat a két drótot egy tekercs, hogy a meghajtó fordított mozgás irányát.
DIR-
ENA+
Enable jel : Ez a jel használt engedélyezése/letiltása a meghajtó. Magas szintű (NPN vezérlőjel, PNP, illetve Differenciál vezérlő jelek vagy éppen ellenkezőleg, azaz Alacsony szinten, amely lehetővé teszi.) , amely lehetővé teszi az autóval, majd alacsony szinten kikapcsolása a meghajtó. Általában a bal FÜGGETLEN (ENGEDÉLYEZVE) .
ENA-
Csatlakozó P2 Konfigurációk
Pin-Kód Funkció
Részletek
+Vdc
Tápegység, 20~50 VDC, Beleértve a feszültség ingadozás EMF feszültség.
GND
Teljesítmény Földre.
A+, A-
Motor Fázis
B+, B-
Motor Fázis B
Kiválasztja a Microstep az Állásfoglalás, illetve a meghajtó Kimeneti Áram
Microstep állásfoglalások, valamint a kimeneti áram programozható, az egykori lehet beállítani a teljes lépés, hogy 102,400 lépés/fordulat, az utóbbi pedig lehet beállítani 0,5 5,6 A.
Azonban, ha ez nem a szoftver a beállított mód, ezt a meghajtót használ egy 8-bites DIP kapcsolót állítsa a microstep az állásfoglalás, valamint a motor üzemi áram, az alábbiak szerint :
Microstep Felbontás Kiválasztása
Ha nem a szoftver a beállított mód, microstep az állásfoglalás által meghatározott SW5, 6, 7, 8. DIP kapcsoló, ahogy az alábbi táblázatban látható :
Microstep
Lépések/rev. (az 1.8 o

Motor Típus:
Léptető Motor
Modell Száma:
DM556